A little sunshine .
2 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
A little sunshine .
Căscă larg în timp ce se fâţâia prin bucătărie aşteptând ca plăcinta ei să îi reuşească şi să se facă cât mai rapid . Deschise un geam privind cum soarele cu încetul apunea , lăsând loc lunii să apară , privi spre ceasul de pe perete.
-Ah' deja e ora şase şi se întunecă , ce naşpa ...!
-Ah' deja e ora şase şi se întunecă , ce naşpa ...!
Re: A little sunshine .
Imi cautam pisica pe hol mam invartit de cateva ori in cerc apoi am ametit si am constatat ca ma pierdusem ma uit in jur poate oi vedea vro persoana sa ma ajute macar sa imi gasesc camera.Apoi gandinduma ca nu strica sa imi fac noi prieteni am batut intamplator la o usa uitandu-ma in continuare dupa pisica.
Auzi bătăile insistente în uşă , privi încă o dată cuptorul apoi merse spre uşă deschizând-o privind-o pe fata din faţa ei .
-Bună!
-Bună!
-Ohayo!am zis zambindui celei care imi deschise usa.
-Scuze de deranj dar sunt intr-o mare incurcatura mi-am pierdut pisica si mam si ratacit.zic zambind slab
-Scuze de deranj dar sunt intr-o mare incurcatura mi-am pierdut pisica si mam si ratacit.zic zambind slab
L-a prima vedere era o tipă drăguţă , zâmbi .
-Vrei să te ajut să îţi găseşti pisica ?
-Vrei să te ajut să îţi găseşti pisica ?
-Oh chiar vrei?Multumesc mult zic bucuroasa ca in sfarsit ma ajuta cineva sa imi gasesc motanul deobicei totii oameni pe care ii cunosteam urau pisicile.
-Sigur! murmură zâmbind cald ieşind din cameră fiind lângă fată
-Şi şti pe unde ar putea fi ?
-Şi şti pe unde ar putea fi ?
-Pai daca as sti acum as fi cu ea in brate interbandute unde imi pot gasi camera zic razand.
-Sar putea sa fie...apoi mam oprit scurt simtind miros de placinta...-Hei gatesti ceva?
-Sar putea sa fie...apoi mam oprit scurt simtind miros de placinta...-Hei gatesti ceva?
-Mai si intrebi?Ador placinta cu visine!E preferata mea..zic gandinduma ca poate mi sa schimbat norocul si nu mai sunt asa ghinionista...-In plus poate apare si motanul meu...
-Ce zici să punem undeva nişte lapte într-un castronel , poate vine!
-Între timp se face plăcinta mea.
-Între timp se face plăcinta mea.
-Poţi să mă aştepţi puţin ? Cred că plăcinta e gata!
-Poţi veni în bucătărie dacă vrei . Sau i-a un loc aici . murmură arătându-i spre canapea.
-Poţi veni în bucătărie dacă vrei . Sau i-a un loc aici . murmură arătându-i spre canapea.
-OK atunci! murmură ducându-se în bucătărie , după ce scoate plăcinta puse două bucăţi pe farfuri diferite şi în două pahare suc .
-Poftim! spune ea punând farfuriile şi paharele pe masă , luîndu-şi paharul cu suc în mână .
-Poftim! spune ea punând farfuriile şi paharele pe masă , luîndu-şi paharul cu suc în mână .
Am luat paharul de suc in mana.-Si cati ani ai?am intrebat in timp ce am gustat din suc.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum