Here I am,once again
4 participanți
Pagina 1 din 1
Here I am,once again
Hey. Eu sunt Anca. Mda.nume tampit.
Sunt din S-E tarii. Voi incepe cu muzica, fiindca este ceea ce imi place.
Asadar sunt o rockeritza cu diploma. Prefer rockul alternativ dar merge si screamo sau heavy metal.Favoritii mei: Rammstein,Iron Maiden, Three Day Grace, Marilyn Manson(mda, incepe sa injuri), L'ame Immortelle.
Am o pasiune pentru Anglia si Germania. Sunt tari in care se vorbesc limbi ciudate, puternice. Deasemenea am o pasiune pentru tot ce e agresiv si vulgar.
Dar privind scoala si lucrurile dragute pot spune ca materiile mele favorite sunt biologia, istoria, engleza si fizica. Matematica nu o suport, poate doar atunci cand gasesc caietele cu coperta rosie,neagra sau albastra,acestea fiind culorile mele favorite.
Sunt un soarece de biblioteca.Citesc,citesc,citesc. Prefer cartile de aventura.Favorita mea este Daphne du Maurier.Ador literatura franceza, dar si cea engleza.
Ah da, ador tot ce inseamna sadic. Vanatoare este sportul meu favorit, pe langa patinaj.
Questions?
Sunt din S-E tarii. Voi incepe cu muzica, fiindca este ceea ce imi place.
Asadar sunt o rockeritza cu diploma. Prefer rockul alternativ dar merge si screamo sau heavy metal.Favoritii mei: Rammstein,Iron Maiden, Three Day Grace, Marilyn Manson(mda, incepe sa injuri), L'ame Immortelle.
Am o pasiune pentru Anglia si Germania. Sunt tari in care se vorbesc limbi ciudate, puternice. Deasemenea am o pasiune pentru tot ce e agresiv si vulgar.
Dar privind scoala si lucrurile dragute pot spune ca materiile mele favorite sunt biologia, istoria, engleza si fizica. Matematica nu o suport, poate doar atunci cand gasesc caietele cu coperta rosie,neagra sau albastra,acestea fiind culorile mele favorite.
Sunt un soarece de biblioteca.Citesc,citesc,citesc. Prefer cartile de aventura.Favorita mea este Daphne du Maurier.Ador literatura franceza, dar si cea engleza.
Ah da, ador tot ce inseamna sadic. Vanatoare este sportul meu favorit, pe langa patinaj.
Questions?
Domino Abberline- Mesaje : 56
Data de înscriere : 27/03/2010
Re: Here I am,once again
Nu nu am nici o intrebare oricum Welcome si sa sti ca imi place numele Anca.
Ancaaaaa.
<333
Place rock`uuuuu?
Si mieeeeeeeee.
Uii Marilyn Manson de ce sa injur??
Il ador si stilu lui e =p~.
Oricum welcomee.
<333
Place rock`uuuuu?
Si mieeeeeeeee.
Uii Marilyn Manson de ce sa injur??
Il ador si stilu lui e =p~.
Oricum welcomee.
Annabelle Ruso- Mesaje : 41
Data de înscriere : 26/03/2010
Localizare : O planeta colorata.
Ce tare :]] Credeam ca sunt printre singurele 'descreierate' care il asculta =]]
Anyway, thanks for welcome(s)
Anyway, thanks for welcome(s)
Domino Abberline- Mesaje : 56
Data de înscriere : 27/03/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum